Korabeli sajtó

2011. március 22. keddNincs hozzászólás »
„A Konecsni György Helytörténeti Gyűjtemény és Tájház a kiskunmajsai oktatás szolgálatában –TÁMOP-3.2.8/10.2010-0023/ „ pályázat keretében korabeli sajtó címmel 10 alkalomból álló foglalkozás dolgoztuk fel a Kunsági Hírlap húszas, harmincas években megjelent- eddig mikrofilmen – tárolt számait a Dózsa György Gimnázium diákjaival. Az eltelt tíz foglalkozás során a Bővebben »

Gulliver utazásai

2011. március 22. keddNincs hozzászólás »
Lemuel Gulliver (Jack Black) igazi kisember. Legfőbb ellensége a vekkere, a munkahelye, és irodai kollégái. Pedig egy nagy New York-i újságnál dolgozik – igaz, csak a postázóban. Végül valahogy mégis ráveszi elérhetetlennek tűnő szerelmét (Amanda Peet), az utazási rovat szerkesztőjét, Bővebben »

Ilyen az élet

2011. március 22. keddNincs hozzászólás »
Március 25-26. péntek-szombat, 19 óra – ILYEN AZ ÉLET – Szinkronizált amerikai vígjáték. Szereplők: Katherine Heigl, Josh Lucas. 115 perc. 12 év alatt szülői kísérettel! Mindketten határozott személyiségek: Holly (Katherine Heigl) egy sikeres vállalkozást üzemeltet és a karrierjére koncentrál, míg Eric (Josh Bővebben »

2011. március 21. hétfőNincs hozzászólás »
Ha újrakezdeném akkor is ezt választanám ez egy szép szakma – fogalmazza meg egyszerűen a kovácsként ledolgozott élettel maga mögött Juhász Zoltán. A Konecsni György Helytörténeti Gyűjtemény indította útjára a helytörténeti órák elnevezésű programsorozatát, melynek legutóbbi foglalkozásán egy napjainkban már kihalófélben lévő kovácsmesterséggel ismertették meg a gyerekeket. Rácz Bővebben »

Zumba

2011. március 5. szombatNincs hozzászólás »
Zumba fitness hölgyeknek. A mozgásfejlesztő tréningeket hétfőnként és csütörtökönként 17.30-tól 18.30-ig tartjuk. Oktató: Kunhalmi István

Kids Club

2011. március 5. szombatNincs hozzászólás »
Játékos képességfejlesztő angol nyelvtanfolyam óvodás korú gyerekeknek minden csütörtökön 16 órától.

Figura László kiállítása

2011. március 5. szombatNincs hozzászólás »
Március 25-én, pénteken 17 órakor nyílt meg Figura László fafaragó kiállítása a Helytörténeti Gyűjteményben (Iskola utca 8-10.). A kiállítás május végéig látogatható.
Betűméret