Kung Fu Panda 2.

2011. július 28. csütörtökNincs hozzászólás »
Augusztus 5-6. péntek-szombat, 17 óra – KUNG FU PANDA 2. – Szinkronizált amerikai animációs családi vígjáték. 12 év alatt szülői kísérettel! 90 perc. Pónak teljesült az álma: ő lett a Sárkányharcos. Együtt védi a Béke Völgyét barátaival és mestertársaival, az Őrjöngő Ötössel: Tigrissel, Daruval, Sáskával, Bővebben »

Halálos iramban: Ötödik sebesség

2011. július 28. csütörtökNincs hozzászólás »
Augusztus 5-6. péntek-szombat, 19 óra – HALÁLOS IRAMBAN–ÖTÖDIK SEBESSÉG – Szinkronizált amerikai akció-thriller. 16 éven felülieknek! 124 perc. Amióta Brian és Mia Toretto kiszabadította Domot a fogságból, számos határon átsüvítettek, hogy kijátsszák a hatóságokat. Most Rio de Janeiróban húzták meg magukat, és el kell vállalniuk Bővebben »

Honismereti tábor

2011. július 16. szombatNincs hozzászólás »
Honismereti tábort immár negyedik alkalommal rendeztük meg Kiskunmajsán. A táborok résztvevőinek száma évről-évre nő, mely annak tudható, hogy olyan dolgokkal, információkkal gazdagodnak a résztvevők amit az általános iskolai tanterv nem tartalmaz. A történelem tanítás nem terjed ki a hon és népismeretre, pedig a közvetlen lakóhely megismerése épp oly fontos, Bővebben »

Másnaposok 2.

2011. július 14. csütörtökNincs hozzászólás »
Július 22-23. péntek-szombat, 19 óra – MÁSNAPOSOK 2. – Szinkronizált amerikai vígjáték. Szereplők: Bradley Cooper, Zach Galifianakis. 100 perc. 16 éven felülieknek! Négy jó barát csapott egy eszelős bulit, másnapra totális rövidzárlatra ébredt, és fejfájósan próbálta kideríteni, mi történhetett vele az előző éjjel – a Golden Globe-díjas film 2009. nyarának Bővebben »

Hopp

2011. július 14. csütörtökNincs hozzászólás »
Július 22-23. péntek-szombat, 17 óra – HOPP – Szinkronizált amerikai családi vígjáték. Szereplők: James Marsden. 95 perc. Az animációt az élő szereplőkkel bravúrosan ötvöző Hopp Fredről, a munkanélküli naplopóról szól, aki véletlenül megsebesíti a húsvéti nyuszit, és át kell vennie a munkáját, amíg a nyuszi felépül. Miközben Fred a világ Bővebben »

Arcok és történetek a ’20-as, ’30-as évekből

2011. július 13. szerdaNincs hozzászólás »
Június 25-én, a Múzeumkerti Piknik rendezvényünk alkalmával nyílt meg kiállításunk, mellyel a múlt század elejének Kiskunmajsájára szeretnénk kalauzolni a kedves látogatókat. Az üvegnegatívokról digitális technikával életre keltett fényképek mellett korabeli kiskunmajsai újságok cikkeiből olvasgathatnak a vendégek, mélyebb betekintést nyerve az említett időszak hétköznapjaiba. A kiállítás augusztus végéig látogatható.

Pályázat: TÁMOP-3.2.3-08/2-2009-0053

2011. július 5. keddNincs hozzászólás »
Programunk célja a közművelődési intézményrendszer fejlesztése, a közoktatás hatékonyságának növelése a közművelődés eszközeivel, az iskoláskorúak bevonása új tanulási formákba és a hátrányos helyzetben élő felnőttek bekapcsolása az élethosszig tartó tanulási folyamatba. Konzorcium vezetője a Megyei Közművelődési Intézet, feladatai közé tartozik a projekt egészének koordinálása, nyilvánosság biztosítása, közművelődési szakemberek számára képzések szervezése és megvalósítása Konzorciumi Bővebben »

Rango

2011. július 5. keddNincs hozzászólás »
A történet hőse egy kaméleon, aki védett, egyhangú életét éli házi kedvencként, miközben komoly identitásválságban van. Végül is hogyan legyen valaki kiemelkedő, amikor az egész életének célja a beolvadás? Amikor Rango véletlenül egy törvényen kívüli, fura lényekkel benépesült sivatagi helységben, a zordon Por városában találja Bővebben »
Betűméret