Bakelit lemezek a Konecsniben

2012. január 23. hétfőNincs hozzászólás »
Csóti Péter az Arany János Általános Iskola igazgatója nem először adott át a Konecsni György Helytörténeti Gyűjteménynek iskolatörténeti tárgyakat, iratokat, dokumentumokat. Ezek a tárgyak a kortörténet részei, egy régi oklevél, egy régi iskolai címer, vagy az úttörő mozgalom fényképei, csapatzászló, őrsi napló. Egy adott korszak könnyebben kutathatóvá, feldolgozhatóvá válik Bővebben »

Településtörténeti órák a Konecsniben

2012. január 23. hétfőNincs hozzászólás »
Folytatódnak a Konecsni György Helytörténeti Gyűjteményben a Csík Antal helytörténész közreműködésével létrejött Honismereti szakkör által szervezett településtörténeti foglakozások. Az eddigi, őszi és téli programok /látogatás a templomtoronyba, valamint a pincebörtönbe, a helytörténeti gyűjtemény megismerése, feladatlapok kitöltése, kutatási munka a gyűjtemény anyagában/ után már nagyon várjuk, hogy újból szabadtéri foglalkozások Bővebben »

Alkonyat – Hajnalhasadás I. rész

2012. január 23. hétfőNincs hozzászólás »
Január 27-28. péntek-szombat, 19 óra – ALKONYAT – HAJNALHASADÁS 1. RÉSZ – Feliratos amerikai fantasy. Szereplők: Robert Pattinson, Kristen Stewart, Taylor Lauter. 12 év alatt szülői kísérettel! 111 perc. A hatalmas sikerű Alkonyat-sorozat várva várt folytatásában Bella Swan (Kristen Stewart) és a vámpír Edward Cullen Bővebben »

Karácsony Artúr

2012. január 17. keddNincs hozzászólás »
Január 27-28. péntek-szombat, 17 óra – KARÁCSONY ARTÚR – Szinkronizált amerikai animációs családi vígjáték. 97 perc. Sok mindent tudunk már a világról, de a tudomány még mindig adós néhány nagy kérdés megválaszolásával. Ezek közül is a legtitokzatosabb: hogyan tud a télapó egyetlen éjszaka alatt annyi Bővebben »

Új nyitva tartás

2012. január 10. keddNincs hozzászólás »
A Konecsni György Kulturális Központ januártól új nyitva tartási időben: hétköznapokon 10 és 18 óra között, Szombaton pedig 9 és 12 óra között tart nyitva. eMagyarország Pontunk 14 és 18 óra között várja az érdeklődőket.

Világjárók Klubja

2012. január 10. keddNincs hozzászólás »
Január 24-én, 17 órakor a Világjárók Klubja vár minden kedves érdeklődőt a Kulturális Központba, ahol Zerinváry Szilárd osztja meg élményeit a lóháton megtett Székely túrával kapcsolatban.

Hogyan lopjunk felhőkarcolót?

2012. január 4. szerdaNincs hozzászólás »
Január 13-14. péntek-szombat, 19 óra – HOGYAN LOPJUNK FELHŐKARCOLÓT – Szinkronizált amerikai akció-vígjáték. 12 év alatt szülői kísérettel! 106 perc. Ben Stiller és Eddie Murphy a főszereplői ennek az új akcióvígjátéknak, melyben néhány lúzer melós bosszút akar állni a Wall Street-i svindleren, aki Bővebben »
Betűméret