A tetovált lány

2012. március 25. vasárnapNincs hozzászólás »
Március 30-31. péntek-szombat, 19 óra – A TETOVÁLT LÁNY – Szinkronizált amerikai-svéd thriller. Szereplők: Daniel Craig, Rooney Mara. 18 éven felülieknek! 158 perc A titkok soká élnek. Negyven évvel ezelőtt egy családi ünnepség Bővebben »

Szolgáltatásaink

2012. március 21. szerdaNincs hozzászólás »
Szkennelés, spirálozás, faxolás, Internet használat, nyomtatás.

Nyitva tartás

2012. március 21. szerdaNincs hozzászólás »
Az eMagyarország pontunk nyitva tartása: Hétfő   10-12   14-18 Kedd                 14-18 Szerda               14-18 Csütörtök          14-18 Péntek                14-18 Szombat               9-12

DózsArt kiállítás

2012. március 10. szombatNincs hozzászólás »
Március 7-én nyílt kiállítás a Dózsa György Gimnázium rajzszakkörös diákjainak alkotásaiból a Kulturális Központ emeleti nagytermében. Az alkotók Pócsik Olga festőművész tanítványai. A kiállítást Farkas Zoltán, a gimnázium igazgatója nyitotta meg. A tárlat március 28-ig tekinthető meg.

Környezetismeret tanóra a múzeumban

2012. március 10. szombatNincs hozzászólás »
Március 6-án, kedden délelőtt az Arany János Általános Iskola 2. a osztályosai hiteles helyszínen tanulhattak Kiskunmajsa múltjáról, hagyományairól. Állandó helytörténeti, néprajzi gyűjteményünket a tankönyv kérdései alapján irányított tárlatvezetéssel mutattam be, közben a tanulók megfigyelési szempont szerint közvetlen tapasztalással rögzíthették ismereteiket. Interaktív összefoglalás után a helyesírás szigorú szabályai szerint, de Bővebben »

Településtörténeti vetélkedő

2012. március 10. szombatNincs hozzászólás »
Folytatódott a Konecsni György Kulturális Központ és az Arany János Általános Iskola közötti együttműködés. A legutóbbi alkalommal közös város- és iskolatörténeti előadást tartott Rácz Sándor múzeumpedagógus és Felföldi Margit történelem szakos tanár. A hatodik osztályos tanulók érdeklődve hallgatták az előadást és izgatottan várták a vetélkedő kérdéseit. A tíz kérdésből Bővebben »
Betűméret