Rendhagyó történelemóra a kígyósi ásatásnál

2012. április 18. szerdaNincs hozzászólás »
Majsai fiatalok látogathattak el a Kígyós és Üllés határában zajló régészeti feltárásokhoz a Konecsni György Helytörténeti Gyűjtemény szervezésében. A Dózsa György Gimnázium és az Arany János Általános Iskola diákjai Wilhelm Gábor, a kecskeméti Katona József Múzeum munkatársa jóvoltából ismerkedhettek meg a régészeti munka rejtelmeivel. A megyehatár közelében zajló ásatások Bővebben »

Családi nap a tájházban

2012. április 18. szerdaNincs hozzászólás »
Különféle ünnepekhez kapcsolódóan másfél éve szervezünk családi napokat a tájházban. Hétvégén immár hetedik alkalommal gyűltünk össze. Március 31-én, szombaton nagyböjti és húsvéti készülődés jegyében tartottuk meg egész napos rendezvényünket. Vendégeink közt a Majsai Nagycsaládosok Egyesületének tagjait köszönthettük, kik először ismerkedtek a tájház hagyományápoló tevékenységével. Kulturális kapcsolatunk kezdő lépéseként gazdag Bővebben »

Csiribiri torna

2012. április 18. szerdaNincs hozzászólás »
Negyven perces mozgásfejlesztő gyermektorna 1-3 éves korosztály számára minden kedden 9 órától, minden csütörtökön 9.30 órától a Kulturális Központ emeleti nagytermében. Telefonszám: 20/292-5698, Hamza Barbara.

Csöppke zenebölcsi

2012. április 18. szerdaNincs hozzászólás »
Sok-sok dallal, mondókával várom az ülni már igen, de járni még nem tudó apróságokat minden szerdán a Kulturális Központ emeleti nagytermében, 9.30-tól. Telefonszám: 20-292-5698, Hamza Barbara.
Betűméret