A Konecsni Dia-mozija házhoz megy

2013. március 28. csütörtökNincs hozzászólás »
A kulturális központ bölcsődei és óvodai csoportok, valamint iskolai osztályok jelentkezését várja induló Dia-mozi vetítéseire. Intézményünk Bővebben »

A HÉT PSZICHOPATA ÉS A SI-CU

2013. március 23. szombatNincs hozzászólás »
Április 26-27. péntek-szombat, 19 óra – A HÉT PSZICHOPATA ÉS A SI-CU – Feliratos angol vígjáték. Szereplők: Colin Farrel, Woody Harrelson, Sam Rockwell. 16 éven felülieknek! 109 perc Bővebben »

Ételallergiások, -érzékenyek és diabetesesek figyelem!

2013. március 20. szerdaNincs hozzászólás »
Sziasztok „Diétások”! A jövőben nem lesztek egyedül, magatokra hagyva Kiskunmajsán sem! Mivel Magyarországon és így városunkban is a legkülönbözőbb ételallergiában, intoleranciában szenvedők száma ugrásszerűen Bővebben »

Húsvéti locsolás

2013. március 11. hétfőNincs hozzászólás »
A Mayossa Hagyományőrző Egyesület nagy szeretettel vár kicsiket és nagyokat egyaránt 2013. április 1-jén a Főtéren tartandó Húsvéti Locsolásra. 10:00 – ra várjuk a lányokat, asszonyokat és néniket a Konecsni György Kulturális Központ aulájában. Hozz magaddal egy tojást és váltóruhát! A fiúk, férfiak és bácsik pedig 11:00 – kor Bővebben »

Húshagyó kedd a Konecsniben

2013. március 7. csütörtökNincs hozzászólás »
Farsang utolsó vígságos napja húshagyó kedd. E záró napot és a nagyböjt kezdetét ebben az évben is múzeumpedagógiai foglalkozásokon ünnepeltük. Idén február 8-án Bővebben »

Családháló Pont a Konecsniben

2013. március 6. szerdaNincs hozzászólás »
Szombaton Családháló Pontot avattak a Konecsni György Kulturális Központban, ahol kicsik és nagyok egyaránt jól érezhették magukat sokszínű programokon. A kulturális központ évek óta élen jár a családbarát programok megrendezésében, 2008 óta több, mint ötven családi Bővebben »
Betűméret