Őszi játszóház a helytörténeti gyűjteményben

2013. október 16. szerdaNincs hozzászólás »
Október 28-án, hétfőn 9 és 12 óra között őszi játszóházra és kézműves foglalkozásokra várjuk a családokat a Konecsni György Helytörténeti Gyűjteménybe (Iskola utca 8-10.). A foglalkozások során töklámpásokat, valamint őszi termések felhasználásával díszeket, ajándéktárgyakat készíthetnek. Belépődíj: 500 Ft/fő mely az anyagköltséget is tartalmazza. Jelentkezni lehet Darányi Évánál a 77-581-409-es telefonszámon. Bővebben »

Pokoli futam

2013. október 14. hétfőNincs hozzászólás »
Október 25. péntek, 19 óra – POKOLI FUTAM – Szinkronizált amerikai thriller. Szereplők: Paul Walker, Naima McLean, Leyla Haidarian. 82 perc. 12 év alatt szülői kísérettel!

Helyi Értéktár Bizottság és Hungarikum Klub alakul a kulturális központban

2013. október 14. hétfőNincs hozzászólás »
Június 12-i képviselő-testületi ülésén döntött arról a Kiskunmajsa Városi Önkormányzat, hogy a Konecsni György Kulturális Központ vezetőjét bízza meg a Helyi Értéktár Bizottság létrehozásával. Az értéktár bizottság feladata, hogy a településen fellelhető, agrár és élelmiszergazdaság, egészség és Bővebben »

Takarítói állásajánlat

2013. október 1. keddNincs hozzászólás »
A kiskunmajsai Konecsni György Kulturális Központ pályázatot hirdet határozatlan idejű takarítói munkakör betöltésére. A munkavégzés helye: A Konecsni György Kulturális Központ, Kiskunmajsa, Hősök tere 6. A munkakörbe tartozó feladatok: – Az épület helyiségeinek takarítása – Rendezvények alkalmával ügyelet biztosítása Elvárások: –         alapfokú iskolai végzettség –         magyar állampolgárság –         büntetlen előélet A pályázat részeként benyújtandó iratok: –         önéletrajz A munkakezdés időpontja: 2013. Bővebben »
Betűméret