Majsa Napok 2016

2016. augusztus 31. szerdaNincs hozzászólás »
  Szeptember 9-én újra kezdetét veszi a Főtéri Sokadalom rendezvénysorozat, idén immár 24. alkalommal. Íme a részletes program. Sok szeretettel várunk mindenkit!  (tovább…)

Kiskunmajsán koncerteznek a lengyel fúvósok

2016. augusztus 30. keddNincs hozzászólás »
  Szeptember 2-án, pénteken a kulturális központ ad otthont a lengyel testvérvárosunkból érkező fúvószenekar koncertjének. A belépés díjtalan. Várunk minden kedves érdeklődőt!  (tovább…)

HETI PROGRAMAJÁNLÓ

2016. augusztus 29. hétfőNincs hozzászólás »
(tovább…)

Bérletes színházbusz indul!

2016. augusztus 25. csütörtökNincs hozzászólás »
  Egy remek kikapcsolódási lehetőségre invitálunk minden kedves érdeklődőt. Jelentkezési határidő: 2016. szeptember 9. (tovább…)

Augusztus 28-án ingyenesen jár a dottó

2016. augusztus 24. szerdaNincs hozzászólás »
  Augusztus 27-én veszi kezdetét Kígyóson a falunap, ami még vasárnap is tart.  Szintén vasárnap kerül sor a kiskunmajsai üdülőfaluban a Hungarikum sétány átadására is. A dottó segítségével minkét rendezvényre könnyedén el lehet jutni. Ráadásul ingyenesen. 😉 Mutatjuk a menetrendet. Bővebben »

HETI PROGRAMAJÁNLÓ!

2016. augusztus 22. hétfőNincs hozzászólás »
  Intézményünkben számos külsős és saját szervezésű program valósul meg. A könnyebb áttekinthetőség érdekében ezentúl minden hétfőn jelentkezünk egy rövid programajánlóval. 🙂 (tovább…)

Hungarikum sétány átadása – meghívó

2016. augusztus 19. péntekNincs hozzászólás »
  Kiskunmajsán augusztus 28-án nyitja meg kapuit a Hungarikum sétány. (tovább…)

Majsa Napok 2016

2016. augusztus 17. szerdaNincs hozzászólás »
  Sok szeretettel várunk mindenkit idén szeptemberben is városunk legnagyobb rendezvényére, a Majsa Napokra! És hogy kikkel is találkozhatunk a 3 napos ünnepségen? Mutatjuk… (tovább…)

Bagossy Brothers Company a Majsa Napokon

2016. augusztus 16. keddNincs hozzászólás »
  Szeptember 10-én érkezik városunk a gyergyószentmiklósi banda, a Bagossy Brothers Company. A több mint három éve alakult együttes egyre népszerűbb határon innen és határon túl is egyaránt. (tovább…)

Jakupcsek Gabriella – Hiteles nők a világban

2016. augusztus 12. péntekNincs hozzászólás »
  Nagy örömmel jelenthetjük be, hogy Jakupcsek Gabriella is Kiskunmajsára érkezik a Majsa Napok rendezvénysorozat keretein belül. A népszerű műsorvezető, újságíró a szombati napon 14:30-tól tart előadást. Sok szeretettel várunk mindenkit! 🙂 (tovább…)

Visszatér a 3+2 együttes

2016. augusztus 11. csütörtökNincs hozzászólás »
  Szeptember 9-én ismét Majsára érkezik a 3+2 együttes, hogy a már jól ismert dalokkal szórakoztassa az érdeklődőket.  (tovább…)

Kiskunmajsán ad koncertet a Budapest Bár

2016. augusztus 11. csütörtökNincs hozzászólás »
  Sok szeretettel hívunk mindenkit az idei Majsa Napokra, ahol a pénteki nap többek között a Budapest Bár formáció is színpadra lép. Hogy mit érdemes róluk tudni? Mutatjuk… (tovább…)

Szulák Andrea a Majsa Napokon

2016. augusztus 10. szerdaNincs hozzászólás »
A kiváló énekesnő szeptember 10-én érkezik Kiskunmajsára a Főtéri Sokadalom rendezvény keretein belül. Íme néhány érdekesség a rendkívül sokoldalú előadóról 🙂 (tovább…)

FÓKUSZBAN A FŐZÉS

2016. augusztus 8. hétfőNincs hozzászólás »
Már lehet jelentkezni (tovább…)

Augusztusban is Ringató!

2016. augusztus 5. péntekNincs hozzászólás »
A foglalkozást követő beszélgetésen vendég lesz Ancsáné Kis Erika gyógytornász, TSMT terapeuta, téma a mozgásfejlődés. A szervezők szeretettel várják az érdeklődőket. 🙂
Betűméret