Románia orvtámadása és Bukarest elfoglalása 1916. december 6-án

2017. február 25. szombatNincs hozzászólás »
  A Konecsni György Kulturális Központ, Tájház és Városi Könyvtár tisztelettel meghívja Önt és kedves családját 2017. február 28-án, (kedd) 17 órára “Románia orvtámadása és Bukarest elfoglalása 1916. december 6-án” című könyv bemutatásával egybekötött előadásra a Kulturális Központba. (tovább…)

Gulag történetek – tanulmánykötet bemutatója

2017. február 20. hétfőNincs hozzászólás »
A Konecsni György Kulturális Központ, Tájház és Városi Könyvtár tisztelettel meghívja Önt és kedves családját 2017. március 7-én, kedden, 17 órára a „Gulag történetek” – Dél-alföldi magyarok és magyarországi németek a szovjet munkatáborokban című tanulmánykötet bemutatására a Városi Könyvtárba.

Egész életen át tartó tanulás, kompetenciafejlesztés – kérdőív

2017. február 20. hétfőNincs hozzászólás »
Kedves Látogatónk! A Konecsni György Kulturális Központ, Tájház és Városi Könyvtár pályázatot kíván benyújtani kompetenciafejlesztő programok megvalósításához. A célunk, hogy látogatóink számára olyan új, érdekes előadásokat és foglalkozásokat indítsunk, amelyeket érdeklődési körük függvényében látogathatnak. Ezért kérjük a segítségüket a kérdőív kitöltésével, hogy megtudjuk mely programok iránt érdeklődnek szívesen. A kérdőívek anonim módon Bővebben »

Modellválogatás a kulturális központban

2017. február 20. hétfőNincs hozzászólás »
A Horváth Richárd DIVAT modelleket keres 2017 júniusában tartandó divatbemutatójára. A kiskunmajsai casting időpontja: február 22. 15.00  helyszín: Konecsni György Kulturális Központ 

Virtuális utazás Nepálba

2017. február 20. hétfőNincs hozzászólás »
Egy izgalmaz előadásra hívjuk és várjuk a kedves érdeklődőket sok szeretettel. Kiss Károly Nepáli utazásairól mesél diavetítéssel egybekötve február 21-én 17.30-as kezdéssel a kulturális központban. 

Tánctanfolyamok a kulturális központban

2017. február 16. csütörtökNincs hozzászólás »
  A Confidance TSE új kezdő társastánc tanfolyamot indít március 4-től. Emellett továbbra is lehet csatlakozni a Zumba® fitness órákhoz, illetve esküvői táncoktatás is lehetséges az iskolánál. Oktató: Kunhalmi István  (tovább…)

Kepes András – Világkép

2017. február 9. csütörtökNincs hozzászólás »
  Egy nagyszerű könyvbemutatóval egybekötött előadásra várjuk az érdeklődő közönséget április 13 -án 17 órától.  (tovább…)

Környezetkultúra – környezettudatos életmódra törekvés

2017. február 9. csütörtökNincs hozzászólás »
  A Nemzeti Kulturális Alap támogatásával ismét egy szakmai napra invitáljuk a kedves érdeklődőket. (tovább…)
Betűméret