Lackfi János Kiskunmajsán

2017. szeptember 23. szombatNincs hozzászólás »
    Sok szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt a Városi Könyvtár következő programjára. 2017. szeptember 28-án Lackfi János, író-költőt köszönthetjük városunkban. (tovább…)

A sorslevelek – az indiai pálmalevelek évezredes bölcsessége

2017. szeptember 23. szombatNincs hozzászólás »
Lukács Zoltán Gábor, a Sorslevelek című könyv írója és a szervezet vezetője 2017. október 19-én  18:00 órától tart előadást indiai utazásairól, a pálmalevelekről, az ezekről megjelent “Sorslevelek – az indiai pálmalevelek évezredes bölcsessége” című könyvről. Sok szeretettel várunk mindenkit az előadáson! További információ Bővebben »

Köszönjük!

2017. szeptember 16. szombatNincs hozzászólás »
  Majsa Napi galéria. (tovább…)

Európai Mobilitási Hét Kiskunmajsán

2017. szeptember 13. szerdaNincs hozzászólás »
  Évről évre egyre többen vesznek részt a környezettudatos gondolkodást és az egészséges életmódot népszerűsítő Európai Mobilitási Hét programjain Magyarországon. Kiskunmajsa idén is csatlakozik a rendezvénysorozathoz. Sokszínű programokkal várunk minden kedves érdeklődőt.  (tovább…)

Útlezárások a Majsa Napok ideje alatt

2017. szeptember 6. szerdaNincs hozzászólás »
Kedves Hölgyem! Kedves Uram! Az elmúlt évekhez hasonlóan idén is megrendezzük városunkban „Főtéri Sokadalom – Majsa Napok” rendezvénysorozatot. 2017. szeptember 8-10. között – a korábban megszokott módon –, a kulturális központ előtti tér, a főtéri park, valamint a Fő utca egy része lesznek főbb helyszínei a programoknak. A rendezvények miatt városközpontban több Bővebben »

UTAZZON DOTTÓVAL A MAJSA NAPOKRA!

2017. szeptember 6. szerdaNincs hozzászólás »
  A rendezvény ideje alatt ingyenesen vehető igénybe a városnéző kisvonat. Mutatjuk a menetrendet: (tovább…)
Betűméret