MEGÚJUL A MAJSAI TÁJHÁZ

2017. december 16. szombatNincs hozzászólás »
  Sikerrel pályázott a majsai önkormányzat az Ady utcai tájház felújítására. (tovább…)

Adventi esték műsorral, gyerekfoglalkozásokkal és kézműves különlegességekkel

2017. december 16. szombatNincs hozzászólás »
  A Civilek a Játszóterekért Egyesület az adventi gyertyagyújtás ideje  előtt, alatt és után a Kulturális Központ aulájában gyerekfoglalkozásokkal várja a kicsiket. Ugyanitt a Kézműves Egyesület Kiskunmajsa portékáiból is kedvükre válogathatnak a látogatók.  December 17-én (vasárnap)  a Tomori Pál Katolikus Gimnázium, Szakgimnázium és Kollégium, december 23-án (szombat) a Római Katolikus Plébánia Ifjúsági Csoportja tartja Bővebben »

Csézy koncert – videó

2017. december 16. szombatNincs hozzászólás »
December 8-án, a harmadik adventi koncert előadója Csézy volt a Kisboldogasszony Római Katolikus Templomban. A karácsonyi dalokkal tűzdelt est igen hangulatosra és meghittre sikerült. Ezt mutatja a koncertről készült rövid videó is. Köszönjük a felemelő élményt. (tovább…)

Tájékoztató zárvatartásról

2017. december 13. szerdaNincs hozzászólás »
Kedves Látogatók! Intézményünk az alábbi időpontban zárva tart:  (tovább…)

Karácsonyi Hangverseny a Kulturális Központban

2017. december 13. szerdaNincs hozzászólás »
  A Kiskunmajsai Ifjúsági Fúvószenekari Egyesület sok szeretettel meghívja Önt és szeretteit 2017. december 23-án, szombaton 17 órára, a Konecsni György Kulturális Központ színháztermében megrendezésre kerülő Karácsonyi Hangversenyére:  (tovább…)

Tomori filmklub – december

2017. december 12. keddNincs hozzászólás »
  Sok szeretettel várjuk az érdeklődőket a Tomori filmklub következő vetítésére december 14-én 17 órára a kulturális központ mozitermébe. És hogy melyik filmre esett most a választás? Mutatjuk:  (tovább…)

Mayossa Est a Kulturális Központban

2017. december 2. szombatNincs hozzászólás »
  A Mayossa Hagyományőrző Egyesület sok szeretettel meghívja Önt és kedves családját 2017. december 9-én 17 órára a Konecsni György Kulturális Központban tartandó gálaműsorára. (tovább…)

Gyermekkorunk babái – kiállítás

2017. december 1. péntekNincs hozzászólás »
  Advent első vasárnapján kiállítás nyílik a Kulturális Központban, Gyermekkorunk babái címmel. Sok szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt.  (tovább…)
Betűméret