Nyílvános árverés

2020. március 30. hétfőNincs hozzászólás »
A Konecsni György Művelődési Központ, Tájház és Városi Könyvtár(6120 Kiskunmajsa, Hősök tere 6., a továbbiakban: árvereztető) a nemzeti vagyonról szóló 2011. évi CXCVI. törvény vonatkozó fejezetei alapján nyilvános árverés keretében értékesít 1 db Ford Tranzit gépjárművet. Bővebb információkhttp://www.konecsni.hu/wp-content/uploads/2020/03/Árverési-hirdetmény-Konecsni.pdf

TÁJÉKOZTATÓ

2020. március 16. hétfőNincs hozzászólás »
Magyarország Kormánya által meghirdetett veszélyhelyzet és az azzal összefüggésben született országos szintű szabályozások keretében Kiskunmajsa Város Önkormányzata a Konecsni György Művelődési Központ, Tájház és Városi Könyvtár, művelődési központ, tájház és tourinform látogató közönség elöli zárva tartását rendelte el 2020. március 16-tól visszavonásig.Bővebben »

IDŐPONT VÁLTOZÁS

2020. március 16. hétfőNincs hozzászólás »
Bízunk benne, hogy a most kialakult helyzet nemsokára megoldódik és az előírások fegyelmezett betartásával már egy szebb őszt köszönthetünk. Ennek megfelelően igyekszünk a meglévő és a már lekötött programjainkat átszervezni. A Koncz Zsuzsa koncert új időpontja 2020.Bővebben »

Tájékoztatás

2020. március 11. szerdaNincs hozzászólás »
VESZÉLYHELYZETET HIRDET AZ ORSZÁG TELJES TERÜLETÉRE A KORMÁNY! – Rendkívüli jogrendet és veszélyhelyzetet hirdet a kormány az ország teljes területére – jelentette be Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter szerdán Budapesten. Gulyás Gergely elmondta: a kormány a belügyminiszter és az operatív törzs javaslatára arrólBővebben »

TÁJÉKOZTATÁS

2020. március 11. szerdaNincs hozzászólás »
Hivatkozva az Országos Operatív Törzs által kihirdetett vészhelyzetre, ami érinti intézményünk életét is, a Koncz Zsuzsa koncert március 26-án elmarad. Már folynak az egyeztetések egy új időpont keresésében illetve a kialakult helyzet megoldására. Ez várhatólag pár napot vesz igénybe, így tisztettelBővebben »

KISKUNMAJSA – MÁRCIUS 15.

2020. március 11. szerdaNincs hozzászólás »
CSAK KOSZORÚZÁSSAL EMLÉKEZIK A VÁROS! Kiskunmajsa vezetése, a koronavírus-járvány elleni védekezést irányító Operatív Törzs szakmai ajánlását megfogadva úgy döntött, hogy nem tartja meg a 2020. március 15-re tervezett városi ünnepséget. A korábbi tervek szerint a nemzeti ünnep napján, a művelődési központban tartottak volnaBővebben »

Március 15

2020. március 9. hétfőNincs hozzászólás »
Emlékezzünk együtt:Március 15

Márciusi programajánlónk:

2020. március 9. hétfőNincs hozzászólás »
Márciusban is szeretettel várjuk programjainkon.
Betűméret