Babits Mihály gondolatai ma is helytállóak a kiskunmajsaiak életében. Elmondhatjuk, hogy több fonálon kapaszkodunk nemcsak a jövőnkbe, hanem a múltunkba és jelenünkbe is.

Városunk újratelepülésének 275. évfordulóját színes programokkal ünnepeljük 2018. szeptember 7-9. között megrendezésre kerülő XXVI. Főtéri Sokadalom – Majsa Napok rendezvénysorozat keretein belül. Várunk mindenkit nagy-nagy szeretettel a programokra, de addig, nézzék csak, miből is táplálkozik jelenünk és jövőnk!

1743-2018 XXVI. Főtéri Sokadalom – Majsa Napok

"A múlt nélkül nincs jövő, s mennél gazdagabb a múltad, annál több fonálon kapaszkodhatsz a jövőbe" Babits Mihály gondolatai ma is helytállóak a kiskunmajsaiak életében. Elmondhatjuk, hogy több fonálon kapaszkodunk nemcsak a jövőnkbe, hanem a múltunkba és jelenünkbe is. Városunk újratelepülésének 275. évfordulóját színes programokkal ünnepeljük 2018. szeptember 7-9. között megrendezésre kerülő XXVI. Főtéri Sokadalom – Majsa Napok rendezvénysorozat keretein belül. Várunk mindenkit nagy-nagy szeretettel a programokra, de addig, nézzék csak, miből is táplálkozik jelenünk és jövőnk!

Közzétette: Konecsni György Kulturális Központ – Kiskunmajsa – 2018. augusztus 15., szerda