MIÉRT PONT KISKUNMAJSA?
Pár szóban a tegnapi este margójára…
Hatalmas öröm és megtiszteltetés volt számunkra, mikor először felvetődött, hogy Kiskunmajsa lehet a 2019-es Omega Tűzvihar turné bejátszó helyszíne. Ez csak is azért jöhetett létre, mert amellett, hogy jó kapcsolatban állunk a zenekarral, sok-sok támogató és ösztönző hozzáállás kísérte munkánkat.
A teljesség igénye nélkül szeretnénk megköszönni mindenki segítségét aki részt vett a munkában és kiemelni azokat, akik segítsége nélkülözhetetlen lett volna ehhez a pár naphoz.
Fő Támogatóink: Kiskunmajsa Város Önkormányzata, Kiskunfélegyháza város Önkormányzata, Városgazdálkodási Intézmény Kiskunmajsa (külön köszönet Domokos Csaba és Csaba Vas ), RF VILL Villanyszerelés (Rajczi Ferenc), FL-Tüzép, Rácz Gazdabolt, Mini Pizza, Pc City team Bt.
Munkájukkal segítették még a koncert létrejöttét: Kiskunmajsa Önkéntes Tűzoltó Egyesület, Kiskunmajsa Város Polgárőrsége, Tourinform Kiskunmajsa, Kálmán Tapodi, Kunsági Hírlap, Majsainfo.
Hatalmas köszönet a technikai kivitelezőknek, akik amellett, hogy a Tűzvihar Turné idei állomásaira Kiskunmajsán készítették elő munkájukat, szintén partnerek voltak abban, hogy legyen egy, a közönség számára is elérhető próba: Hungarian Stage Rental Kft., Prolaser Kft., RGB Visual, Magony Lighting, Kopula pirotechnika.
Külön köszönet illeti az Omega zenekart, akik kétség nélkül kitettek magukért, mint mindig!
Végül de nem utolsó sorban, Köszönjük Önöknek, hogy ellátogattak és együtt lehettünk részesei egy felejthetetlen estének.
Fotó: Dabis Tibor

A koncerten készült további képekért, kattintson a képre