Köszönjük!

2017. szeptember 16. szombatNincs hozzászólás »
  Majsa Napi galéria. (tovább…)

Európai Mobilitási Hét Kiskunmajsán

2017. szeptember 13. szerdaNincs hozzászólás »
  Évről évre egyre többen vesznek részt a környezettudatos gondolkodást és az egészséges életmódot népszerűsítő Európai Mobilitási Hét programjain Magyarországon. Kiskunmajsa idén is csatlakozik a rendezvénysorozathoz. Sokszínű programokkal várunk minden kedves érdeklődőt.  (tovább…)

Útlezárások a Majsa Napok ideje alatt

2017. szeptember 6. szerdaNincs hozzászólás »
Kedves Hölgyem! Kedves Uram! Az elmúlt évekhez hasonlóan idén is megrendezzük városunkban „Főtéri Sokadalom – Majsa Napok” rendezvénysorozatot. 2017. szeptember 8-10. között – a korábban megszokott módon –, a kulturális központ előtti tér, a főtéri park, valamint a Fő utca egy része lesznek főbb helyszínei a programoknak. A rendezvények miatt városközpontban több Bővebben »

UTAZZON DOTTÓVAL A MAJSA NAPOKRA!

2017. szeptember 6. szerdaNincs hozzászólás »
  A rendezvény ideje alatt ingyenesen vehető igénybe a városnéző kisvonat. Mutatjuk a menetrendet: (tovább…)

INGYENES TANFOLYAM: SZÁMÍTÓGÉP + OKOSTELEFON + TABLET HASZNÁLATA

2017. augusztus 30. szerdaNincs hozzászólás »
A GINOP 6.1.2. program keretében az alábbi képzési lehetőségre várjuk sok szeretettel az érdeklődőket: 2017. szeptember 8-30. Helyszín: Kulturális Központ; oktató: Csuka Tibor Jelentkezés és regisztráció: Fehérné Dunai-Kovács Erika mentornál. Érdeklődni lehet a 06/70/367-3769- es telefonszámon.

Figura László fafaragó kiállítása

2017. augusztus 28. hétfőNincs hozzászólás »
A Konecsni György Kulturális Központ, Tájház és Városi Könyvtár szeretettel várja Önt, családját és barátait 2017. szeptember 8-án 18:30 órakor megrendezésre kerülő Figura László fafaragó kiállítás megnyitóra. Helyszín: Szent István Ház – Kiskunmajsa. A kiállítást megynyitja: Ábrahám Fúrús András, polgármester.

I. Majsai Fotószalon kiállítás

2017. augusztus 27. vasárnapNincs hozzászólás »
A Konecsni György Kulturális Központ, Tájház és Városi Könyvtár szeretettel várja Önt, családját és barátait 2017. szeptember 8-án 19:00 órára az “I. Majsai Fotószalon” kiállítás megnyitójára. Helyszín: Konecsni György Kulturális Központ emeleti nagyterme. A kiállítást megnyitja: Csapó Árpád

Sötétség nélkül nem létezik fény sem – Földi Béla kiállítás

2017. augusztus 27. vasárnapNincs hozzászólás »
A Konecsni György Kulturális Központ, Tájház és Városi Könyvtár szeretettel várja Önt, családját és barátait 2017. szeptember 8-án 19:30 órára a Konecsni György Kulturális Központ Videó termébe ” Sötétség nélkül nem létezik fény sem” Földi Béla kiállítás megnyitójára. A kiállítást megnyitja: Csapó Árpád.    

“Álom és valóság” – tűzzománc kiállítás

2017. augusztus 19. szombatNincs hozzászólás »
A Konecsni György Kulturális Központ, Tájház és Városi Könyvtár szeretettel várja Önt, családját és barátait 2017. szeptember 8-án 16:00 órára a Konecsni György Kulturális Központ Ifjúsági termébe, az “Álom és valóság” – tűzzománc kiállítás megnyitójára. A kiállítást megnyitja: Sugár Ibolya, képzőművész

FÓKUSZBAN A FŐZÉS

2017. augusztus 16. szerdaNincs hozzászólás »
  A Majsa Napok ünnepségsorozat keretein belül idén immár XIV. alkalommal rendezzük meg városunkban a Fókusz főzőversenyt, ahová sok szeretettel hívjuk a kedves érdeklődőket.  (tovább…)

XXV. Főtéri Sokadalom – Majsa Napok

2017. augusztus 13. vasárnapNincs hozzászólás »
  Sok szeretettel hívunk és várunk minden kedves érdeklődőt a Főtéri Sokadalom – Majsa Napok programsorozatra.  (tovább…)

DJ Lennard és Dj Dominique + Fergeteg Party Kiskunmajsán

2017. augusztus 7. hétfőNincs hozzászólás »
  Ha Főtéri Sokadalom, akkor a DJ-k sem hiányozhatnak. Szeptember 8-án, pénteken este, az éjszakai hangulatfelelős DJ Lennard és Dj Dominique + Fergeteg Party lesz.  Mi már nagyon várjuk!  Bővebben »

TNT élő koncert

2017. augusztus 7. hétfőNincs hozzászólás »
  Szeptember 9-én biztosan nem jön majd álom a szemünkre, hisz többek közt Dobrády Ákos és a TNT is élő koncertet ad a XXV. Főtéri Sokadalom nagyszínpadán. Sok szeretettel várunk mindenkit!  (tovább…)

Péterfy Bori & Love Band koncert Kiskunmajsán

2017. július 26. szerdaNincs hozzászólás »
  A XXV. Főtéri Sokadalom pénteki nyitó koncertjén, szeptember 8-án 20 órától Péterfy Borit és zenekarát köszönthejük. (tovább…)

Ingyenes dottó a III. Zene-Bor-Garabó fesztiválon

2017. július 4. keddNincs hozzászólás »
  Rendezvényeinkről nem hiányozhat a városnéző kisvonat sem, ami a fesztivál ideje alatt ingyenesen vehető igénybe az alábbi menetrend szerint. Sok szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt.  (tovább…)