A Magyar Kultúra Napja

2020. január 2. csütörtökNincs hozzászólás »
Idén is színes programokkal várunk kicsiket és nagyokat január 22-én a Magyar Kultúra Napja alkalmából.

SZOMSZÉDOLÁS

2018. november 12. hétfőNincs hozzászólás »
  “Jó szomszédi viszony” van Kiskunmajsa, Tázlár és Bócsa önkormányzatával valamint partner intézményeivel. Ezért is gondoltuk úgy, hogy erősítjük mi is a Kiskunmajsát november 10-én, meglátogattuk Tázláron a településünket képviselő Bodoglári Traktoros SE-t, megkóstoltuk, hogy – mint mindig – most is jót sütnek-főznek e. Nem csalódtunk.  Kis csapatunk Bővebben »

“Kell több Nyugalom, több Bizalom, több Egyensúly, több hely a testünkben, több harmónia a lelkünkben…”

2018. június 27. szerdaNincs hozzászólás »
  Intézményünk is csatlakozott a Jóga Világnapja mozgalomhoz. (tovább…)

KÖSZÖNET hangján

2018. május 8. keddNincs hozzászólás »
  Lassan eltelt egy hét, a 4. Retro Majális óta, vele együtt véget érnek az utómunkálatok és értékelések. Köszönjük, hogy az idén is sokan kilátogattak a Kiserdőbe, ezzel is visszaigazolva, igen is érdemes évről-évre újabb ötletekkel megrendezni a majálist. (tovább…)

Zorán Koncert – Köszönjük!

2018. március 26. hétfőNincs hozzászólás »
  Március 21-én  ismét megtelt a kulturális központ színházterme. Ahogyan már oly sokszor, nem “csak közönséggel”, hanem egy boldog közösséggel. Köszönjük Önöknek, hogy támogatják munkánkat, érdeklődnek, eljönnek programjainkra. Kiskunmajsa Város Önkormányzatának pedig az anyagi támogatást a szervezéshez.  Ez az este valamiben mégis más volt, mint egy hétköznapi szerda Bővebben »

Hangverseny

2018. március 26. hétfőNincs hozzászólás »
  “Aki zenével indul az életbe, az életnek olyan kincsét kapja ezzel, amely átsegíti őt a bajon.”( Kodály Zoltán) (tovább…)

NEMZETI Értékmegőrzés

2018. március 26. hétfőNincs hozzászólás »
  Március 24-én a kulturális központ ismét helyt adott a hagyományőrzés, a kulturális értékeink fontosságát hangsúlyozó Mayossa Hagyományörző Egyesület kezdeményezésének, így ismét a tánctanításé volt a főszerep. (tovább…)

ISTEN hozta Kiskunmajsán!

2018. március 26. hétfőNincs hozzászólás »
  “Az utazó azt látja, amit lát, a turista azt látja amiért jött…” G.K.Chesterton gondolatai a mai napig helytállóak, a Tourinform-Kiskunmajsa munkatársai pedig azon dolgoznak, hogy a városunkba érkező turista valóban lássa meg Kiskunmajsa és térsége értékeit, minél több időt töltsenek el városunkban. Bővebben »

Minősített Közművelődési Intézmény 2017

2018. január 27. szombatNincs hozzászólás »
  “Azokat hívtuk ide, akik nap mint nap azon dolgoznak, hogy a kultúra minél több emberhez eljusson, mindennapi kenyere legyen, akik vállukon viszik és szívükön viselik a magyar közművelődés ügyét”- mondta Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere köszöntő beszédében a Magyar Kultúra Napján. Intézmézményünk elkötelezett híve a minőségfejlesztésnek. Ennek szellemében igyekszünk Bővebben »

Majsa Napok 2016 – köszönet

2016. szeptember 15. csütörtökNincs hozzászólás »
  Kedves Kiskunmajsaiak, kis és nagyobb térségben élők! (tovább…)

Mozgó Mozi – 3D-s filmek a majsai moziban

2014. szeptember 9. keddNincs hozzászólás »

Kézműves Rosé & Bor Fesztivál

2014. augusztus 13. szerdaNincs hozzászólás »

Játszó tájház tábor

2014. augusztus 13. szerdaNincs hozzászólás »
Vidám gyerekzsivajtól volt hangos augusztus 4-től 8-ig az Ady Endre úti tájház és a múzeum. Hagyományos napközis táborunkban idén már húsz kisdiák örülhetett a tájház ódon épületében a régi tárgyaknak, az oskola padjainak, a kert és udvar árnyainak, tereinek, növényeinek, kis állatainak. A gyerekek sok érdekes játékkal és közösségi élménnyel Bővebben »

Honismereti tábor 2014 – KÉPEK

2014. július 13. vasárnapNincs hozzászólás »

Kézműves napok 2014 – fotógaléria

2014. július 1. keddNincs hozzászólás »
Betűméret