LOPOTT SZAVAK

2013. február 25. hétfőNincs hozzászólás »
Március 15-16. péntek-szombat, 19 óra – LOPOTT SZAVAK – Feliratos amerikai thriller. Szereplők: Bradley Cooper, Dennis Quaid. 12 év alatt szülői kísérettel! 96 perc Bővebben »

ALKONYAT: HAJNALHASADÁS 2.

2013. február 23. szombatNincs hozzászólás »
Március 29-30. péntek-szombat, 19 óra – ALKONYAT: HAJNALHASADÁS 2. – Feliratos amerikai fantasy. Szereplők: Kristen Stewart, Robert Pattinson, Taylor Lauter. 16 éven felülieknek! 116 perc Bővebben »

A BOLDOGSÁG SOSEM JÁR EGYEDÜL

2013. február 22. péntekNincs hozzászólás »
Március 2-3 szombat-vasárnap, 19 óra – A BOLDOGSÁG SOSEM JÁR EGYEDÜL – Szinkronizált francia romantikus vígjáték. Szereplők: Sophie Marceau, Gad Elmaleh. 12 év alatt szülői kísérettel! 110 perc Bővebben »

AZ ÖT LEGENDA

2013. február 18. hétfőNincs hozzászólás »
Március 2-3. szombat-vasárnap, 16 óra – AZ ÖT LEGENDA – Szinkronizált amerikai animációs film. 6 éven felülieknek! 97 perc

Éjszakai látogatók a Konecsniben

2013. február 13. szerdaNincs hozzászólás »
Nagy az érdeklődés Simonics János jótékonysági kiállítása iránt. Két kultúrakedvelő majsai fiatalember nem tudta megvárni, hogy a kulturális központ szerdán 10 órkor kinyisson, és még az éjszaka során szerették volna csillapítani olthatatlan kultúrszomjukat. A villámhárítón felmásztak az épületet tetejére, majd onnan a téglafalat kibontva jutottak az intézmény emeleti nagytermébe, ahol megtekintették az üllési festőművész kiállítását. A két fiatalember Bővebben »

Nálunk farsangoltak

2013. február 12. keddNincs hozzászólás »
Idén, február 9-én, szombaton tartotta farsangi rendezvényét a Katolikus Óvoda a Konecsni György Kulturális Központban, ahol a gyerekek és szülők bemutatója után egy bűvészműsort is láthatott a szép számú közönség. A “hivatalos” műsor után az emeleti nagyteremben kötetlenebb keretek között szórakozott tovább a közönség apraja-nagyja. Szintén ezen a napon tartotta Bővebben »

Jótékony kiállítás a Konecsniben

2013. február 4. hétfőNincs hozzászólás »
  Szombaton, az operettgálát megelőzően nyílt meg a Konecsni György Kulturális Központban Simonics János festőművész kiállítása. Az Üllésen élő és alkotó festőművésznek nem ez volt az első kiállítása Kiskunmajsán, öt évvel ez előtt már bemutatkozott a majsai közönségnek. Bővebben »

Gálával indult a színházi évad

2013. február 4. hétfőNincs hozzászólás »
Hatodik alkalommal rendeztünk Újévi Operettgálát a Konecsni György Kulturális Központban, szombaton. Idén is a Pesti Magyar Operett Színpad művészei voltak a partnereink, akikkel befogadó színházként hosszú évek óta kiváló kapcsolatot ápolunk. Az idei gála sztárvendége Détár Bővebben »
Betűméret